Новорічно-різдвяний Фестиваль на Броварському: свято, яке наближається! Назад

Новорічно-різдвяний Фестиваль на Броварському: свято, яке наближається!

Щоб перейняти дух Різдва достатньо лише відвідати наш Фестиваль, який стартує з 22 грудня при підтримці RIA.com на території Міжнародного Виставкового Центру (м. Лівобережна).


Вже дуже скоро вся країна засяє напередодні початку новорічних та різдвяних свят. Саме в цей час майже кожний мешканець нашого міста мріє приєднатись до традицій святкування Дня Св.Миколая, Різдва, Нового Року та відчути чарівний настрій.

Image title

Щоб перейняти дух Різдва достатньо лише відвідати наш Фестиваль, який стартує з 22 грудня  при підтримці RIA.com на території Міжнародного Виставкового Центру (м. Лівобережна).

Фестиваль на броварському – це масштабний майданчик, який включатиме багато зон для всієї сім’ї: сцену з театралізованими виставами та новорічну ялинку на відкритій площі; передноворічну Ярмарку з зоною фудкортів, сімейною зоною відпочинку та розваг, сценою, майстер-класами та багатьма розіграшами та сюрпризами в середені павільону! Окремою частиною фестивалю стане Fashion Zone, де на протязі чотирьох днів проходитиме покази дизайнерського одягу.

А найголовніше, що саме наша Ярмарка подарунків надасть можливість кожному підготуватись до Нового Року! Авторські іграшки, воскові свічки, невеличкі дерев’яні та м’які подарунки, крафтові продукти, handmade, одяг, прикраси та багато всього, що неодмінно зробить вас майстром подарунків.

Тож, заплануйте для себе: 22-25 грудня, Міжнародний Виставковий Центр на Броварському проспекті,15 (м.Лівобережна) – сімейний та святковий «Новорічно-різдвяний Фестиваль на Броварському»!

Будемо раді кожному гостю! Вхід – безкоштовний.

Деталі на сайті: monet.kiev.ua


Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье